herken je jezelf hierin?

  • Je wil als dé speler voor kinderfeestjes bekend staan in je eigen regio
  • Je wil graag extra klanten trekken uit omliggende regio’s
  • Je wil je naamsbekendheid vergroten bij relevant publiek
  • Je wil met betaalbare en effectieve promotie je doelgroep bereiken en bewijs zien dat het geld oplevert.
  • Je wil met acties nieuwe klanten aantrekken, met een hoog bestedingspatroon en interessante marge.
  • Je wil online nog beter gevonden worden en werken aan je linkbuilding

Voordelen van deelname Kinderfeestjes Nederland:

kinderfeestjes-nederland

meedoen in je eigen regio

voor 20 euro

Voor 20 euro per jaar wordt je in je eigen provincie en je regio getoond. Het hele jaar door. Een heel simpel rekensommetje: al bij één extra kinderfeestje op je locatie heb je deze kosten er al uit!

het kan eenvoudig! 

en gaan je er bij helpen 

Afhankelijk van je wensen kun je laagdrempellig instappen of uitgebreid in veel regio’s. Wat wil jij bereiken?

unieke voordelen

Altijd volledige mogelijkheden om je profileren:

wie zijn wij?

Kinderfeestjes Nederland valt onder Smart Data Concepts. Het webplatform richt zich op ouders die ideeën en locaties zoeken voor het organiseren van een kinderfeestje voor hun zoon of dochter.

Met onze webplatforms bereiken we nu al ruim 20.000 bezoekers per maand.  Ouders op zoek zijn naar ideeën voor een kinderfeestje in de buurt. Zij zoeken over het algemeen in een straal van (maximaal) 50 kilometer. Dus richten wij ons op 90 verschillende regio’s. De eerst 2 cijfers van je postcoderegio!

Aanbieders van kinderfeestjes locaties zijn te vinden per regio en aan te klikken op de landkaart met duidelijke beschrijvingen en foto’s gerangschikt. Selecteren van feestjes op leeftijd, soort feestje, regio, budget en veel meer.

De klant kan direct doorlinken naar je eigen website en  je rechtstreeks mailen. Je eigen laatste nieuws lezen, je evenement bekijken en indien gewenst direct reserveren of  je kortingsbon downloaden.

Zorg dat je gevonden wordt! Krijg nieuwe bezoekers uit je eigen regio, omliggende regio’s of héél Nederland.

kinderfeestje-brabant-ideeen

meedoen in je eigen regio

voor 20 euro

Voor 20  euro per jaar wordt je in je eigen provincie en je regio getoond. Het hele jaar door. Een heel simpel rekensommetje: al bij één extra kinderfeestje op je locatie heb je deze kosten er al uit!

Veel gestelde vragen:

Wat zijn de totale kosten en wat is de looptijd?

Lage kosten en stoppen wanneer jij het wil!

Afhankelijk van in hoeveel regio’s jij getoond wil worden kies je je eigen pakket. Als je alléén in je eigen (2-cijferige) postcoderegio getoond wil worden betaal je jaarlijks 20 euro (excl.btw). Als je in meer regio’s wil komen staan, dan gelden er andere tarieven.

Looptijd 1 jaar:
Na een jaar kun je op elk gewenst moment stoppen als jij dat wil! Maar wij weten dat je blijft! Immers met één nieuwe lead per jaar heb jij je kosten direct terugverdient en daarna wordt het natuurlijk pas echt interessant. Bovendien goed voor je zichtbaarheid en goed voor de SEO en linkbuilding van je eigen site.

Het bedrag wordt jaarlijks niet automatisch geincasseerd. Je ontvangt gewoon netjes van ons een factuur voor het nieuwe jaar.

Hoe kan dat? Voor 20 euro?

Wat zijn de addertjes?

Korte antwoord: er zijn geen addertjes.

Lange antwoord:

Onze missie: wij willen de autoriteit zijn op het gebied van Kinderfeestjes in Nederland. Daarvoor moeten wij kunnen investeren in ons platform (en dus moeten we een bijdrage vragen), anderzijds willen we ook het zo laagdrempelig mogelijk maken voor ondernemers om mee te doen. Onze bezoekers willen immers een zo goed mogelijk overzicht krijgen, van wat jou regio aan kinderfeestjes mogelijkheden te bieden heeft.  Wij weten ook dat je als ondernemer alleen investeert als het je ook écht iets oplevert. En terecht! Dus geen loze beloftes, maar met een laag bedrag per jaar sta je met je profiel op de site.

Moet ik upgraden om een link naar mijn site te krijgen of extra mogelijkheden?

Nee. Voor elk profiel geldt dat ze volledig van alle mogelijkheden gebruik kunnen maken. Dus ook een link naar de eigen website, naar je mailadres en naast het plaatsen van je profiel kun je in je eigen regio nieuws plaatsen, een evenement aanmaken of gebruik maken van kortingsbonnen voor je lokatie.

Je kunt wel ‘upgraden’ naar meer regio’s, zodat je niet alleen zichtbaar bent in je eigen regio, maar ook in de omliggende regio’s, de regio’s in de provincie of zélfs in heel Nederland.

hoe kan ik mee doen?
wat kan ik kiezen?

Wil je in één regio (bijvoorbeeld je eigen regio) meedoen of wil je direct ook in de omliggende regio’s getoond worden? Of landelijk? Jij bepaalt hoe prominent je getoond wil worden.