beste ondernemer
herken je jezelf hierin?

 • je staat en wil bekend staan als dé speler voor kinderfeestjes in je regio
 • je wil extra klanten aantrekken uit omliggende plaatsen en regio’s
 • je wil naamsbekendheid vergroten 
 • je wil betaalbare en effectieve promotie
 • je wil bewijs zien dat het écht klanten oplevert (ROI)
 • je richt je op kinderfeestje-vierders met een hoog bestedingspatroon
 • je wil werken aan je online vindbaarheid en linkbuilding

Compleet profiel op Kinderfeestjes Nederland met veel extra’s:

EEN COMPLEET PROFIEL IN JE EIGEN REGIO VANAF € 35 

Voor 35 euro per jaar wordt je in je eigen provincie en je eigen ruime regio getoond. Het hele jaar door. Een heel simpel rekensommetje:  al bij één extra kinderfeestje per jaar op je locatie zijn deze kosten terugverdiend. En daarna gaat het snel.

Daarnaast werk je aan je naamsbekendheid en zichtbaarheid van je locatie bij écht relevante zoekers en geven de doorlinks je website een boost.

Laat ouders en kinderen ontdekken welke unieke mogelijkheden jouw locatie biedt voor een stoer kinderfeestje!

 

kinderfeestjes nederland
kinderfeestjes nederland
kinderfeestjes nederland deelname
kinderfeestjes nederland profiel
kinderfeestjes nederland profiel
kinderfeestjes nederland
kinderfeestjes nederland nieuws
thema kinderfeestjes nederland
kinderfeestjes nederland roi
kinderfeestjes nederland roi

Kies uit de volgende pakketten:

Ontdek de mogelijkheden

42,35
Het profiel van je bedrijf in je eigen postcoderegio. Je krijgt binnen je eigen ruime postcoderegio op basis van (de eerste 2 cijfers van je postcode) een compleet profiel met
90,75
Het profiel van je bedrijf in je eigen postcoderegio + 2 extra regio's. Je krijgt binnen drie gekozen regio's  op basis van (de eerste 2 cijfers van je postcode) een
30,25
Wil je dat Kinderfeestjes Nederland voor je het profiel aanmaakt? Dat kan ook. Hoe werkt het?   Je selecteert één of meerdere postcoderegio's en plaatst deze in de winkelmand  (basis één

voordelen van deelname:

:

kinderfeestjes nederland

 

het kan eenvoudig! 

We gaan je erbij helpen 

Afhankelijk van je wensen kun je laagdrempellig instappen of uitgebreid in veel regio’s. Wat wil jij bereiken?

kortingsbon kinderfeestjes nederland

wie zijn wij?

Kinderfeestjes Nederland valt onder Triple M Projects. Het webplatform richt zich op ouders die ideeën en locaties zoeken voor het organiseren van een kinderfeestje voor hun zoon of dochter.

Met onze webplatforms bereiken we nu al ruim 25.000 bezoekers per maand. Ouders op zoek zijn naar ideeën voor een kinderfeestje in de buurt. Zij zoeken over het algemeen in een straal van (maximaal) 50 kilometer. Dus richten wij ons op 90 verschillende regio’s. De eerst 2 cijfers van je postcoderegio!

Aanbieders van kinderfeestjes locaties zijn te vinden per regio en aan te klikken op de landkaart met duidelijke beschrijvingen en foto’s gerangschikt. Selecteren van feestjes op leeftijd, soort feestje, regio, budget en veel meer.

De klant kan direct doorlinken naar je eigen website en  je rechtstreeks mailen. Je eigen laatste nieuws lezen, je evenement bekijken en indien gewenst direct reserveren of  je kortingsbon downloaden.

Zorg dat je gevonden wordt! Krijg nieuwe bezoekers uit je eigen regio, omliggende regio’s of héél Nederland.

kinderfeestje-noordholland-nederland

Heb je nog vragen?

 

Veel gestelde vragen:

Voordelen van deelname Kinderfeestjes Nederland:

kinderfeestjes nederland

Lage kosten en stoppen wanneer jij het wil!

Als je in je eigen (2-cijferige) postcoderegio getoond wil worden betaal je jaarlijks 35 euro (excl.btw). Dit is vaak al een hele grote regio, wat normaal gesproken voldoende is om 95% van je potentiële doelgroep (ouders met jarige zoon of dochter) te bereiken. Als je toch in meer regio’s wil komen staan, dan gelden er andere tarieven. Bekijk de andere pakketten

Looptijd 1 jaar:
Na een jaar kun je op elk gewenst moment stoppen als jij dat wil! Maar wij weten dat je blijft! Immers met één nieuwe lead per jaar heb jij je kosten direct terugverdient en daarna wordt het natuurlijk pas echt interessant. Bovendien goed voor je zichtbaarheid en goed voor de SEO en linkbuilding van je eigen site.

Het bedrag wordt jaarlijks automatisch geïncasseerd. Je ontvangt gewoon netjes van ons een factuur voor het nieuwe jaar.

Je kunt stoppen wanneer jij het wil.
Aan het begin van het nieuwe jaar ontvang je een nieuwe factuur voor de plaatsing van het dan aankomende jaar.

Stoppen kan; doe dit minimaal een maand voor de einddatum. Stop je eerder als de einddatum dan krijg je niet een gedeelte van het betaalde jaarbedrag terug. We zijn er overigens van overtuigd dat je niet meer wil stoppen. Want met je profiel op Kinderfeestjes Nederland word je optimaal gevonden in de regio’s die voor jou van groot belang zijn.

Hoe kan dat voor deze prijs? Wat zijn de addertjes?

Korte antwoord: er zijn geen addertjes.

Lange antwoord:

Onze missie: wij willen de autoriteit zijn op het gebied van Kinderfeestjes in Nederland. Daarvoor moeten wij kunnen investeren in ons platform (en dus moeten we een bijdrage vragen), anderzijds willen we ook het zo laagdrempelig mogelijk maken voor ondernemers om mee te doen. Onze bezoekers willen immers een zo goed mogelijk overzicht krijgen, van wat jou regio aan kinderfeestjes mogelijkheden te bieden heeft.  Wij weten ook dat je als ondernemer alleen investeert als het je ook écht iets oplevert. En terecht! Dus geen loze beloftes, maar met een laag bedrag per jaar sta je met je profiel op de site.

Met één nieuwe klant per jaar heb je je abonnement bij KinderfeestjesNederland al terugverdiend

Moet ik upgraden om een link naar mijn site te krijgen of extra mogelijkheden?

Nee. Voor elk profiel geldt dat ze volledig van alle mogelijkheden gebruik kunnen maken. Dus ook een link naar de eigen website, naar je mailadres en naast het plaatsen van je profiel kun je in je eigen regio nieuws plaatsen, een evenement aanmaken of gebruik maken van kortingsbonnen voor je lokatie.

Je kunt wel ‘upgraden’ naar meer regio’s, zodat je niet alleen zichtbaar bent in je eigen regio, maar ook in de omliggende regio’s, de regio’s in de provincie of zélfs in heel Nederland.

Je krijgt toegang tot een online account waarmee jezelf je profiel (incl.foto’s, links, video’s, etc) kunt plaatsen of wijzigen.

Mocht je opzie tegen plaatsing of daar simpelweg té weinig tijd voor hebben, dan kunnen wij het ook voor je doen.
Na bestelling van je plaatsing in je postcoderegio(‘s) kun je kiezen voor ‘HULP BIJ PLAATSING’
Wij maken dan je profiel op voor een eenmalige bedrag.

Via de beheertool plaats je je eigen nieuws

Je bericht komt dan in de nieuwstool van je eigen provincie. We behouden wel het recht om berichten te wijzigen of te verwijderen, wanneer we dit inhoudelijk nodig vinden.
Plaatsen van berichten is gratis en in basis onbeperkt. Berichten worden wel getoetst of ze een zekere nieuwswaarde hebben.

Je kunt jezelf in je eigen postcodegebied laten zien.

Meestal is je eigen postcodegebied al een hele grote regio, want je wordt getoond bij iedereen die op zoek is naar een kinderfeestje in de regio met de eerste 2 cijfers van je postcode.

Plaatsing in 3 postcoderegio’s als “regio-tip”

Je selecteert 3 postcoderegio’s waar je getoond wil worden.
Meer informatie

Plaatsing in de hele provincie of héél Nederland?
Wil je een plaatsing in héél je provincie of misschien zelfs in heel Nederland, dan overleggen we graag met je wat de mogelijkheden zijn.

Via de beheertool plaats je je eigen waardebon

Binnen je profiel heb je bij aanvang de mogelijkheid om een waardebon te plaatsen; deze kun je later altijd inhoudelijk nog wijzigen.

 • Wat kost het aanmaken van een kortingsbon mij als ondernemer?
  • niets
 • Wat ontvangt de consument als hij de waardebon afrekent?
  • de consument ontvangt een pdf met de waardebon voor de aanbieding die je zélf hebt bepaald en die alleen op jouw lokatie in te leveren is
  • op de PDF zit een uiterste inleverdatum van 6 maanden na de bestelling
 • Waarom zou ik meedoen met een kortingsbon?
  • je valt extra op tussen de andere aanbieders
  • consumenten gaan een keuze maken tussen verschillende aanbieders en zijn in voor een voordeeltje
  • heeft de consument een waardebon ‘gekocht’, dan zullen zij zich door de geringe eerste investering ook eerder verplicht voelen om het feestje ook daadwerkelijk op je locatie te gaan vieren
 • Waarom moet de consument 3,95 euro voor de kortingsbon betalen?
  • we hebben bankkosten, administratiekosten en krijgen consumenten vragen over de waardebonnen; daarom vragen we een bijdrage.
  • doordat zij een eerste kleine bijdrage hebben betaald weten we dat de consument ook échte en serieuze plannen heeft om op uw locatie het feestje te vieren
  • door deze eerste aanzet, zullen zij ook eerder daadwerkelijk het feestje bij je gaan vieren
 •  Wat moet ik aanbieden op de kortingsbon?
  • het moet een verkoopwaarde vertegenwoordigen van 15 euro (dat is een indicatief bedrag). Dit mag ook hoger en lager zijn, maar de consument moet in ieder geval duidelijk het gevoel hebben dat het de moeite waard is om 3,95 euro te betalen voor hetgeen wordt aangeboden.
  • je kunt 15 euro korting geven op het eindbedrag (maar kunt er wel voorwaarden aan verbinden, bijv. bij minimaal 6 personen bij het XX arrangement)
  • je kunt ook 15 euro korting of voordeel geven op het geen je aanbied, bijvoorbeeld:
   • gratis bittergarnituur  (bij minimale deelname van 6 personen en 1 volwassene)
   • extra kwartier karten bij inlevering bon  (met voorwaarden…..)
   • gratis 2e kopje koffie of thee voor volwassenen en ranja voor de kinderen
   • gratis cadeautje voor de jarige

Via de beheertool wijzig je je eigen profiel

Je kunt teksten wijzigen of nieuwe foto’s toevoegen. Na controle door de beheerder(s) van de website wordt deze geplaatst.

Neem contact met ons op via: info@kinderfeestjesnederland.nl

hoe kan ik mee doen?
wat kan ik kiezen?

Wil je in één regio (bijvoorbeeld je eigen regio) meedoen of wil je direct ook in de omliggende regio’s getoond worden? Of landelijk? Jij bepaalt hoe prominent je getoond wil worden.

42,35
Het profiel van je bedrijf in je eigen postcoderegio. Je krijgt binnen je eigen ruime postcoderegio op basis van (de eerste 2 cijfers van je postcode) een compleet profiel met
90,75
Het profiel van je bedrijf in je eigen postcoderegio + 2 extra regio's. Je krijgt binnen drie gekozen regio's  op basis van (de eerste 2 cijfers van je postcode) een
30,25
Wil je dat Kinderfeestjes Nederland voor je het profiel aanmaakt? Dat kan ook. Hoe werkt het?   Je selecteert één of meerdere postcoderegio's en plaatst deze in de winkelmand  (basis één

laatste nieuws

Bekijk het laatste nieuws van Kinderfeestjes Nederland.

NIEUWS
Onthulling zeven meter hoge Avonturenboot bij De Kuilen

Op het strand van recreatieplas De Kuilen in Langenboom (pal naast Strandbar Goeiedag) is binnenkort, [...]

Nieuwe locatie voor kinderworkshops in Haarlem

Eindelijk zijn wij verhuisd!! Welkom in onze nieuwe workshopruimte!! Onze oude ruimte zal volledig gebruikt [...]

TivoliVredenburg past populair kinderfeestje aan na kritiek racisme

TivoliVredenburg verandert de invulling van het populaire kinderfeestje My First Festival, nadat actievoerders het muziekcentrum [...]

Speel onbeperkt lasergamen in het bos of in het park

Voor stoere kinderfeestjes zoals lasergamen kun je in jouw regio op zoek naar een externe [...]

Hullie in top 10 leukste kinderfeestjes Brabant

UDEN – ANWB-leden konden onlangs hun stem uitbrengen en zo aangeven welke uitjes zij in [...]

Knokpartij bij kinderfeestje in Vught

Wat een vrolijk kinderfeestje moest worden. eindigde in een massale vechtpartij tussen ongeveer 20 ouders [...]

Black Friday bij Kinderfeestje Idee

Black Friday! Kortingen bij Kinderfeestje-Idee. Bestel je themakist of kooppakket nu met extra korting. De [...]

Kinderfeestjes Nederland online

Kinderfeestjes Nederland is vanaf 1 april 2019 online. Kinderfeestjes Nederland wil een overzicht bieden van [...]