Onthulling zeven meter hoge Avonturenboot bij De Kuilen

Op het strand van recreatieplas De Kuilen in Langenboom (pal naast Strandbar Goeiedag) is binnenkort, met dank aan de gemeente Land van Cuijk, een megagroot speeltoestel te bewonderen dat perfect past bij de locatie. Precies op tijd, net voor de carnavalsvakantie, wordt De Avonturenboot geplaatst. (BRON: Arena Lokaal)

De komst van de fonkelnieuwe Avonturenboot, die maar liefst 12 meter lang, 7 meter hoog en 5,5 meter breed is, moet natuurlijk gevierd worden. Daarom is er van 2 tot en met 7 maart bij Strandbar Goeiedag een feestweek. Woensdag wordt de Avonturenboot gedoopt met kinderchampagne, de rest van de week zijn er allerlei festiviteiten zoals een disco en Pirates of the Kuilen. De strandbar is in de feestweek alle dagen open tussen 12 en 16 uur en er is de hele week gratis ranja voor de kleintjes.

Voor Peggy van Hout, die samen met haar zus Yvonne sinds juni 2021 de strandbar runt, was het haar grote wens om op het strand meer speelplezier te creëren voor kinderen. “De Kuilen is gewoon de mooiste plas in de verre omgeving. Dan wil je dat je kinderen naar hartenlust kunnen spelen. Het enige wat miste, was iets waar kids mee vooruit kunnen wanneer het geen zwemweer is. Weer of geen ‘zwemweer’ met de Avonturenboot is het straks altijd heerlijk spelen!”

Peggy en Yvonne zijn enorm blij en dankbaar dat deze wens al zo snel in vervulling gaat. “De gemeente nodigde ons afgelopen december uit om mee na te denken over een nieuw toestel en nu  staat hij al bijna op zijn plek! We vinden de Avonturenboot echt schitterend, het overtreft al onze verwachtingen.”
Leuk feitje is dat het toestel geplaatst wordt door Proludic, een bedrijf dat gevestigd is in Mill. Zij vervaardigen en installeren speeltoestellen met de hoogste kwaliteit van afwerking en veiligheidsnormen. Proludic vindt het een eer dat ze dit speeltoestel mogen plaatsen in hun ‘achtertuin’.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

preloader