Speel onbeperkt lasergamen in het bos of in het park

Voor stoere kinderfeestjes zoals lasergamen kun je in jouw regio op zoek naar een externe partij. Thuis lasergamen heeft het voordeel dat je het zo vaak kunt spelen als je zélf wil en je bent óók nog eens goedkoper uit!

Lasergamen kan natuurlijk buitenshuis in een speciale hal of speelveld. Soms wordt je daar in een commercieel keurslijf gedrukt. Er worden korte spelronde’s gehanteerd en na een aantal minuten spelen is het afgelopen, tenzij je tegen forse bijbetaling spelronde’s erbij koopt. Buitenshuis heb je weinig grip  op de eigen planning van je kinderfeestje. Ook door de commerciële tarieven voor eten en drinken zoeken consumenten naar alternatieven.

Lasergamen in het bos, park of sporthal

thuis lasergamen in je eigen tuin

Dat thuis lasergamen ook kan, ontdekken steeds meer ouders. Al voor 50 euro huur je alle laserpistolen met benodigdheden. Je krijgt dan netjes al het materiaal opgestuurd met de uitleg hoe je het spel speelt.

Kinderen waren niet meer te stoppen!

Vaak wordt er als locatie gekozen voor het bos, een speelveldje in de buurt óf de eigen tuin. Kinderen vinden het vaak super om in de eigen vertrouwde omgeving bezig te zijn.

Bijkomend voordeel: ouders hoeven geen vervoer te regelen en bepalen zélf het verloop van het kinderfeestje, zonder de druk van de klok. Eten en drinken doe je op het tijdstip dat je zélf wil. En maak je zo eenvoudig of uitgebreid als je zelf maar wil.

Meer info en bestellen 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

preloader